MOMSTER WIE?

Hi! Mijn naam is Rebekka en ik ben de oprichtster van MOMSTER.

Ik heb een achtergrond in mode waar ik heb gewerkt voor grote merken als Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Intimissimi en Levi's. Ik beheerde meerdere winkels, was verantwoordelijk voor showrooms, ik bepaalde mee het wereldwijde assortiment en woonde in bruisende steden van Madrid tot New York en San Francisco.

Ik wilde een merk creëren waar vrouwen echt zichzelf kunnen blijven en volledig kunnen schitteren tijdens én na een van de meest belangrijke momenten, zoniet hét belangrijkste moment, in hun leven. Zwangerschapskleding, maar vooral MOMSTER-kleding. Een merk voor de HIPSTER MOMS, de coole mama’s. De mama’s met de hoofdletter M.

Zwangerschapskleding die je niet hoeft weg te gooien na je zwangerschap, of je nu borstvoeding geeft of niet, die je langer kan dragen en je er zo dus ook langer van kan genieten. Op die manier ondersteunen we Slow Fashion om de huidige wegwerp Fast Fashion cultuur tegen te gaan. Dit is niet alleen beter voor de natuur maar ook voor jouw portemonnee.

Ik wil alle toekomstige mama’s steunen, hen goed, sexy, stralend en energiek laten voelen. Want jullie zijn meer dan die zwangere buik en niet alleen maar ‘mama’. Jullie zijn de vrouwen met bruisende persoonlijkheden, met passies en ambities, met hobby's, met dromen en een liefde voor mode. Achter elke fantastische zwangerschapsbuik schuilt er een nog fantastischere topvrouw. THE REAL MOMSTER.

Welkom bij de MOMSTER club ladies!